Het VTC gaat verduurzamen!

Vrijetijds Centrum Wamel gaat verduurzamen!

Het Vrijetijds Centrum Wamel (VTC) krijgt subsidie van de Provincie Gelderland, een bijdrage van het Oranje Fonds en van het Rabobankfonds om het treffen van energiebesparende maatregelen mede mogelijk te maken.

2021 02 08 12 38 01 vtc home

Energiebesparende maatregelen

Door de substantiële bijdragen plaats het VTC zonnepanelen, isoleert het dorpshuis de spouwmuren en vervangt tl-verlichting door ledverlichting. Hierdoor wordt het gebouw veel energiezuiniger. Het bestuur van het VTC is zeer blij met de subsidie en bijdragen.

 

VTC

Het VTC is het dorpshuis en Huiskamer van Wamel. Het is de ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Wamel en omgeving. Veel verenigingen, koren, clubs en organisaties vinden in het VTC al jaren een thuishaven.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Rabobankfonds

Met het Rabobankfonds geeft Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe een deel van de winst terug aan de samenleving in het werkgebied. Met dit fonds ondersteunen we maatschappelijke, lokale projecten en activiteiten die de leefbaarheid in de regio blijvend verbeteren.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal