VTC WAMEL ONTVANGT € 9.000,- VAN HET ORANJE FONDS

Het Vrijetijds Centrum Wamel (VTC) krijgt een bijdrage van maximaal € 9.000,- van het Oranje Fonds in de kosten voor de vervanging van de infrastructuur t.b.v. beeld- licht en geluid.Het Vrijetijds Centrum Wamel (VTC) krijgt een bijdrage van maximaal € 9.000,- van het Oranje Fonds in de kosten voor de vervanging van de infrastructuur t.b.v. beeld- licht en geluid.


Het dorpshuis is in 1974 opgericht en gestart met de activiteiten. Indertijd werd ook de geluid-, licht- en toneelverlichting aangebracht. Deze faciliteiten worden veelvuldig gebruikt door de verenigingen van Wamel die gebruik maken van het dorpshuis. Het bestuur van het VTC is zeer blij met de bijdrage van € 9.000,- in de totale kosten en heeft daarom besloten tot gehele vernieuwing van de geluid-, licht- en toneelverlichting in het dorpshuis. Het is belangrijk de leefbaarheid in onze Wamelse gemeenschap in stand te houden.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met 31 miljoen euro zo’n 9.300 initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Alphen | Altforst | Appeltern | Boven Leeuwen | Dreumel | Maasbommel | Wamel

Webdesign & Development: Cross Media Creations © 2017 Dorpsplatformen West maas en Waal